Vindem oua de prepelita, prepelite, carne de prepelita

Propunem o afacere in Bucuresti: ferma de prepelita

Propunem o afacere in Bucuresti: ferma de prepelita intr-o continua dezvoltare atat pentru afaceri cat si pentru consum personal. O ferma de prepelite poate fi o afacere de viitor, cu mare succes si venituri constante. Pentru asta, trebuie doar bine administrata. Afacerea cu prepelite nu inseamna doar vanzarea de oua de prepelita. Afacerea cu prepelite inseamna mult mai mult, puteti vinde custi, adapatori pentru prepelite, furaje pentru pui si prepelite outoare, oua pentru incubat, incubatoare, etc… toate acestea se regasesc intr-o afacere bine gandita.

Propunem o afacere in Bucuresti: ferma de prepelita

Este important si ideal si incepeti afacerea cu prepelite dupa un plan bine stabilit. Nu este vorba despre un plan de marketing, nu toti ne pricepem la asa ceva. Dar trebuie gandita o strategie pentru dezvoltare si extindere. Nicio afacere, chiar daca este cu prepelite sau afaceri cu gaini, bibilici sau alte pasari/animale nu poate avea succes, fara un plan de bataie.

Pentru inceput, important este sa incepeti. Va sprijinim in acest sens. Va oferim un pachet promotional si optional foarte bine conceput care sa va ajute sa cresteti.

Pachetul pentru inceperea unei afaceri cu prepelite in Bucuresti sau oriunde in tara, cuprinde:

  • pui de prepelita la 1 saptamana = 200 buc.
  • furaj pentru pui prepelita/ natural= 50 kg
  • incubatoare/clocitori noi = 3 buc
  • oua de prepelita pentru incubat = 420 buc
  • anka – vet vitamine pentru pui = 100 ml

Toate acestea va ajuta sa demarati afacerea cu prepelite, va ajuta sa aveti propria ferma de prepelite si este un pachet gandit dupa necesitati. Contactati-ne si va aratam avantajele acestei oferte. Am inteles exact ce anume au nevoie cei ce doresc sa inceapa o afacere cu prepelite. Cunoastem exact necesitatile unei ferme de prepelite. Toate produsele incluse in pachet va ajuta la momentul prezent cat si in viitor.

Putem incheia colaborari. Va aratam cum sa aveti propriul furaj cu un randament de pana la 100% la ouare. Va ajutam in tot procesul de dezvoltare al fermei pentru prepelite. Noi avem toate ingredientele de care aveti nevoie pentru a reusi in aceasta afacere.

Piata de dezvoltare pentru ferme de prepelite este in continua crestere. Exista piata unde puteti vinde produsele. Trebuie doar sa vreti sa aveti propria afacere. Nu, nu este simplu si nici usor. Este mult de munca, necesita timp si bani pentru investitie. Dar merita.

Nu promitem castiguri de ordinul sutelor de milioane, dar cu siguranta puteti castiga bani iar suma de bani castigata,  depinde de fiecare persoana. Nu exista plafon de castig. Intr-o afacere castigi cat investesti, uneori chiar si mai mult. Trebuie sa tineti pasul cu noutatile din piata, trebuie sa cresteti afacerea pentru a putea acoperi cererea de piata.

Noi vedem o mare oportunitate in cresterea prepelitelor.  Va sugeram sa nu pierdeti pachetul promotional oferit. Este pentru o perioada determinata. Profitati si castigati o rotunjire de buget.

Disperarea este primul pas care te opreste sa castigi bani. Iti umbreste capacitatea de-a gandi, provoaca neliniste si stres. Afacerea cu prepelite, cresterea prepelitelor intr-o ferma bine organizata necesita timp si rabdare. Doar afacerile subterane iti aduc banii peste noapte. Ori, afacerea cu prepelite nu se incadreaza la acest tip de venit rapid.

Nu credeti povestile de pe internet. Nu investesti astazi si scoti bani in 42 de zile cum scrie in reclame. Este imposibil, lucram cu pasari vii, care au nevoie de ingrijire si atentie. Cu toate astea, bani nu se lasa asteptati. Exista reclama pe produse din prepelita, fiecare crescator, fiecare ferma de prepelite lucreaza la promovare si asta ne ajuta pe toti crescotorii de prepelite sa ne vindem marfa.

Produsele din prepelita nu mai sunt o noutate in Romania. Mizam pentru produse naturale, carne si oua de prepelita fara hormoni si aditivi de crestere. Cucerim piata pas cu pas prin calitate si mai ales prin seriozitate si munca.

Optati acum pentru pachetul promotional care va ajuta sa incepeti afacerea cu prepelite.

Comanda pachet

Tel:  0730-11.77.83

email: contact@pprepelite.ro

Pret pachet promotionalhttp://ouaprepelita.pprepelite.ro/magazin/ferma-de-prepelite-oferta-pret/

Propunem o afacere in Bucuresti: ferma de prepelita

 

Lasati un Comentariu

Posturi

Contact

RO, Bucuresti
Phone: (+40) 730.11.77.83
Website: http://www.pprepelite.ro
Email: contact@pprepelite.ro