Vindem oua de prepelita, prepelite, carne de prepelita

Cura cu oua de prepelita pentru slabire

Cura cu oua de prepelita pentru slabire. Oua de prepelita pentru slabit

Una din cele mai sanatoase diete pentru slabit cu rezultate deosebite in cazuri de obezitate sau pentru cei care doresc o slabire sanatoasa fara agresiuni asupra organismului.cura cu oua de prepelita pentru slabire

Cura cu oua de prepelita pentru slabire

Daca ati vazut si articolele despre tratamete cu oua de prepelita, probabil ca deja intelegeti cat de sanatoase sunt ouale de prepelita. Factorii care determina procesul de slabire sunt foarte simpli iar voi nu aveti altceva de facut decat o simpla cura cu oua de prepelita pentru slabire.

Fara agresiuni asupra organismului, cura cu oua de prepelita pentru slabire, ajuta organismul in reglarea functiilor organice si hormonale supuse stresului, alimentatiei de slaba calitate, intoxicarii cu metale sau hormoni ne naturali proveniti din surse externe, actioneaza ca un detoxifiant si repune in functiune organele interne agresate sau agravate.

CURA CU OUA DE PREPELITA PENTRU SLABIRE

Cum functioneaza cura cu oua de prepelita pentru slabire? Procesul este unul extrem de simplu, sigur si sanatos, tocmai de aceea este si atat de ignorat. Ne supunem unor diete dezastruoase fara a tine cont de ravagiile produse de acestea, cand avem la dispozitie o cale atat de simpla si sanatoasa pentru slabire.

Cura cu oua de prepelita pentru slabire functioneaza extrem de simplu si eficient prin administrarea zilnica, organismului, de factori importanti ca, nutrienti, macronutrienti, vitamine, minerale, fosfor, proteine, complexe de vitamine, fier, magneziu etc… practic tot ceea ce organimul are nevoie pentru a fii sanatos.

Prin alimentarea zilnica cu oua de prepelita, asiguram organismului tot ceea ce acesta are nevoie dar( si aici apare diferenta) totul este natural.

CURA CU OUA DE PREPELITA PENTRU SLABIRE – Mod de administrare

Dimineata, pe stomacul gol, se beau 5 oua de prepelita crude. Important este faptul ca aceste oua sa fie si proaspete, sa provina de la animale crescute cu faraje care nu contin adaosuri din faina de peste.

Administrate in acest mod, ouale de prepelita taie pofta de mancare pentru o lunga perioada din timpul zile dar, asigura in acelasi timp energie organismului si toti nutrienti de care acesta are nevoie. In timpul acestor cure, nu se consuma alcool, bauturi racoritoare, prajeli, rantajuri de faina. Se poate consuma orice tip  de aliment respectand masa de seara, cand nu se pot consuma alimente care contin carbohidrati( paine, mamaliga, paste, orez, cereale sau alte tipuri de carbohidrati)

Luati in considerare ca aliment nutritiv si extrem de gustos si sanatos, carnea de prepelita. Se poate consuma seara, cu salata sau legume fara a ne pune in primejdie kilogramele pierdute. Carnea de prepelita contine proteina, foarte slaba in colesterol, foarte nutritiva si sigur, nu ingrase.

 CURA CU OUA DE PREPELITA PENTRU SLABIRE

Este de preferat ca aceasta cura cu oua de prepelita sa fie completata cu orele de sport. in acest fel putem slabii mult mai repede, pielea devine tonica si nu flasca cum se intampla in majoritate cazurilor, evitam aparitia vergeturilor si cel mai important, regeneram sistemul celular prin inlocuirea celulelor moarte cu altele vii nascute in urma unei alimentatii sanatoase si a orelor de sport efectuate.

Se cunoaste faptul ca exercitiile cu greutati, chiar si cu greutati mici, sunt cele mai bune in regenerarea celulara. Arderea grasimilor in urma exercitiilor cu greutati, continua pana la a 3 zi de la incetarea exercitiilor.

Cura cu oua de prepelita pentru slabire, exercitiile cu greutati(efectuate acasa) alimentatia sanatoasa, ne garanteaza un proces de slabire rapid, sigur, sanatos si de foarte lunga durata fara a revenii la kilogramele avute anterior.

Oul de prepeliţă este produsul de origine animală cu cel mai echilibrat conţinut proteic, vitamino-mineral şi enzimatic capabil să regleze toate aceste carenţe, readucând în parametrii normali orice organism uman.

Cura cu oua de prepelita pentru slabire

1 Comentariu
  1. What’s up mates, its wonderful paragraph about cultureand fully explained, keep it up all the time.

Lasati un Comentariu

Posturi

Contact

RO, Bucuresti
Phone: (+40) 730.11.77.83
Website: http://www.pprepelite.ro
Email: contact@pprepelite.ro